Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czesc dupeczki...

El Chupacabra

Rekomendowane odpowiedzi

tak to jest, że tacy ziomale jak ten typ mają najwieksze powodzenie u kobiet niby sa chamami i wyrażają sie pogardliwie o kobietach ale robią to w taki sposób że każda z nich jest połechtana do czerwoności. A grzeczni kulturalni panowie mogą sobie kwiaty na pogrzeb kupić :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety kochaja uszami...trzeba im ładnie mowic :P

Piorunka co rozumisz pod znaczeniem słowa " ładnie"?

Może seksownie :mrgreen:

[Dodane po edycji:]

harpagan83, to Ty nie wiedziałeś ,ze to testosteron nie Savoir-vivre . działa na kobiety ???

LitrMaślanki oczywiście że wiedziałem, ale nie nawidze tych co wpajają małolatom że tak nie jest i wychowują ich na cioty robiąc im straszną krzywdę.

Pozatym testosteron to przy seksie ma znaczenie, bo chyba nie bedziesz przy dziewczynie zaczepiał facetów i ich n.........ł pokazując ile to masz teścia we krwi :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to jest, że tacy ziomale jak ten typ mają najwieksze powodzenie u kobiet niby sa chamami i wyrażają sie pogardliwie o kobietach ale robią to w taki sposób że każda z nich jest połechtana do czerwoności. A grzeczni kulturalni panowie mogą sobie kwiaty na pogrzeb kupić :mrgreen:

Jak ja lubię, jak faceci ( zwykle samotni) wiedzą najlepiej, a już zapewne lepiej od kobiet co im się podoba ....... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja lubię, jak faceci ( zwykle samotni) wiedzą najlepiej, a już zapewne lepiej od kobiet co im się podoba

Linka co prawda to dziewczyną nie jestem, ale mam 27 lat i troche życie obserwuje i wyciągam wnioski. Mam kolesi co w męskim towarzystwie wypowiadają się o kobietach bardzo przedmiotowo, a w towarzystwie Pań są uroczy i nonszalandzcy i na brak damskiego towarzystwa nie narzekają, a w związkach nie są wcale troskliwymi misiami, Ciągle słysze jak te dziewczyny na nich nażekają i sie skarżą, ale mimo to cały czas z nimi są. Spokojni wyciszenie i mniejprzebojowi faceci niestety już takiego powodzenie nie mają, inie trzeba być samotnym facetem żeby dojść do takiego wniosku;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"czesc dupeczki" .......... jak ja kurwa nie znosze takich dennych tekstów .... "dupeczki" "suczki" "niunie" "cipeczki" "pizdeczki" "szparki"

Powiem tak, męzczyźni ogarnijcie sie ku rwa albo nie dziwcie sie że nazywamy Was "chujami" i "świniami" ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to sie społeczeństwo afroamerykanskie podoba tam wszyscy sie nazywają czarnuchami dziwkami i nikt sie nie obraża, no chyba że jakiś białas tak powie :mrgreen:

No to ba.......u nas jak pójdziesz pod sklep albo posłuchasz panów i panie żuli to też tak do siebie mówią....zmień towarzystwo - a będzie ci dane usłyszeć takie wymarzone słowa.

Zapewniam cie, ze nikt wykształcony z odrobiną kultury, nawet w społeczeństwie afroamerykańskim tak do siebie nie mówi......bo tak jest tylko a hamerykańskich filmach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi