Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

standardowo siłownie na które wejście/wyjście jest na odcisk palca, a raczej czytniki tych odcisków. znowu mnie dzisiaj nie chciało wypuścić z siłowni i manager musiał resetować i na nowo przypisywaliśmy odcisk palca, nie żebym 1,5h wcześniej tego nie robiła 🙄 ciekawe czy w niedziele mnie wpuści....

Edytowane przez acherontia styx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, którzy najpierw coś chcą ode mnie (w tym przypadku korki z chemii) i umawiają się na dany dzień i godzinę, a później milczą🙄 jak mi zakres materiału i adres wyśle dopiero w niedzielę w nocy/ poniedziałek rano, to g*wno będzie miała, a nie korki, bo ja też muszę ogarnąć co ona chce, bo chemię miałam ostatnio 14 lat temu i nie wszystko pamiętam z marszu.

Edytowane przez acherontia styx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Sarunciax napisał:

Wkurzyła mnie Pani ze sklepu, która powiedziała, że depresja to wymysł młodych ludzi tylko po to żeby nie musieli pracować. I że mam sobie znaleźć chłopa to mnie ustawi do pionu zanim coś głupiego powiem. :(

No cóż są i tacy ludzie. Mało tego często są tacy w naszej rodzinie. Ja też nie raz słyszałam że wymyślam, że robię to specjalnie a tak naprawdę jestem leniwa i to dlatego. Nie raz przez to płakałam bo czułam się bardzo źle z tym. 

Mnie dzisiaj wkurza ból głowy i biodra 😏 do tego wczoraj zgubiłam gdzieś kolczyk z brwi i nie mogę znaleźć 😭 a miałam go od samego początku jak tylko zrobiłam. Bym to taki mój symbol bo kolczyk zrobiłam sobie razem z moją młodszą siostrą 😥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi